We stellen ons graag voor

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Over Intenso

Wij zijn uw specialist voor algemeen onderhoud, renovatie en verduurzaming.

Wij zijn totaalleverancier voor onderhoud en renovatie. Indien u uw pand wilt vernieuwen, herstellen of aanpassen is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Het onderhoudswerk hoeft vaak maar één keer in de zoveel tijd worden uitgevoerd, maar als dit juist gebeurt kunt u er veel langer van genieten. Ook moet worden voldaan aan de eisen op gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Intenso huis en tuin Nederland
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Daphne Thomsen
Daphne Thomsen
07:10 09 Jun 20
Erg tevreden met onze overkapping!
Roland Meesters
Roland Meesters
13:16 06 Jun 20
Het resultaat is 100% vakwerk. Enige verbeterpunt is dat het een dag langer duurde dan verwacht en ik hiervoor een hoop moest verzetten. Verder zeer dik tevreden.
Jessica Moreiro
Jessica Moreiro
07:59 03 Jun 20
Dit jaar een overkapping in plaats van een vakantie. Via Google uitgekomen bij Intenso en behulpzaam te woord gestaan door Maarten. De prijs was goed en er kon redelijk snel begonnen worden. Het liep wel een dag uit waardoor ik een dag extra vrij moest nemen maar de overkapping is prachtig.
Casper Van Dun
Casper Van Dun
18:54 31 May 20
Ik heb een hele goede ervaring gehad met Intenso Nederland. Wij hebben in onze tuin een overkapping laten zetten waarbij we goed gekeken hebben naar de prijs en wat we ervoor terug kregen. Het eindresultaat is meer dan prima en ook het contact verliep erg soepel.
Pim Gelderland
Pim Gelderland
19:42 25 May 20
Leuk bedrijf wat ons goed geholpen heeft met de materiaalkeuze van onze overkapping met lichtstraat. De prijs was ongeveer gelijk aan die van het andere bedrijf maar uiteindelijk hebben we gekozen op de betrokkenheid van de vertegenwoordiger.
Sandy Verharen
Sandy Verharen
09:00 06 May 20
Super tevreden met onze overkapping!Er wordt persoonlijk meegedacht over de keuze van het materiaal, het formaat van de lichtkoepel en de afwerking. De overkapping stond in één dag en het bitumen dakleer en het loodwerk werd een dag erna gemonteerd.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
image

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Allround renovatiespecialist

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Onze projecten spreken voor zich

Komt u in aanmerking voor subsidie?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren