U wilt een overkapping?

Geniet dit jaar nog van een overkapping in uw eigen tuin

H1 Titel

Wij zorgen voor intens woonplezier!

overkapping-laten-plaatsen

Als u ook in de koudere en regenachtige dagen meer van het buitenleven wilt genieten dan kunt u een dan is een terrasoverkapping of afdak bij uw woning laten plaatsen. Plaats er een meubelset en u kunt dan lekker buiten zitten en maximaal gebruik maken van uw tuin. Het geeft uw woning en tuin ook een compleet andere uitstraling en de waarde van uw woning wordt met een mooie terrasoverkapping verhoogt.

Wij kunnen terrasoverkapping in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Ook kan de overkapping worden verlicht en kan beglazing of beplating worden gebruikt. U kunt de overkapping afsluitbaar of open maken. Verder is het belangrijk dat de overkapping wat betreft de grootte en inrichting past bij u en uw tuin. Hiervoor wordt eerst een ontwerp worden gemaakt.

carport van hout

Onderhoud van overkappingen

aluminium-tuinoverkapping verandaBij sommige terrasoverkappingen is veel onderhoud nodig, terwijl voor andere soorten overkappingen nauwelijks onderhoud nodig is. De goot, het frame en het dak moeten regelmatig worden schoongemaakt. Dit kan worden gezien als verlenging van de schoonmaakwerken binnenshuis. Vooral het schoonmaken en onderhouden van het dak kan lastig zijn, omdat u hier moeilijker bij komt. U kunt daarvoor contact opnemen met ons voor onderhoud en eventuele renovatie van uw terrasoverkapping.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Offerteformulier Overkapping

  • Sleep bestanden hierheen of

Elke woning verdient een relaxplek

Het unieke vakantiegevoel maar dan thuis, dat wilt toch iedereen? Neem direct contact op en wie weet geniet u nog dit jaar van een relaxplek in uw eigen woning.

Overkapping-in-achtertuin

Wat zeggen onze klanten?

“Er wordt persoonlijk meegedacht over de keuze van het materiaal, het formaat van de lichtkoepel en de afwerking.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van veranda’s, terrasoverkappingen of dakbedekkingen. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren